Fit Express Brasov

Pentru ca mi s-a tot spus ca sunt o fire impulsiva, am zis ca mi s-ar potrivi manusa electrostimularea. Asadar, am acceptat invitatia celor de la Fit Express Brasov si am testat costumul-minune. Recunosc din start, nu sunt o fire sportiva. Practic des stresul, insomnia, dar am un plus pentru alimentatia sanatoasa si gandirea optimista si cumva, ma tin in forma elementele astea combinate, astfel incat cu greu trec de 48 kg. Nu spun ca este in regula modul meu de viata, mi-as dori sa fiu mai activa si mai sportiva, mai ales pentru tonifierea pielii. Nu mi-as dori sa ajung la batranete, sa fac cuiva cu mana si sa mi se opreasca din tremurat carnea dupa jumatate de ora.

Ziua de ieri a fost oricum solicitanta. Peste asteptarile mele. Mi-a placut sala de cum am intrat. Era o atmosfera zen. Am fost intampinata cu zambete si explicatii atente. Am imbracat costumul si aduceam putin asa cu Lara Croft :-D. Am vrut sa ma pozez, insa dupa primele impulsuri mi s-a luat gandul de la pozat. Nu mai aveam fata prezentabila :))

E incredibil cum simti furnicaturile alea peste tot. In muschii bratelor, spatelui, abdomenului, coapselor, gambelor, fundului. La inceput iti vine sa te relaxezi, sa stai asa ca la masaj. Doar ca, nu esti lasat, pentru ca un antrenor (amabil dealtfel) iti dicteaza miscarile si pasii si iti creste treptat intensitatea impulsurilor si ajungi sa faci cu greutate unele miscari ce pot fi considerate banale. Esti trezit imediat la viata si simti adrenalina si multumirea pentru ca, in sfarsit, ai reusit sa te pui in miscare. Nu te intereseaza durerea sau efortul. Cumva aveam nevoie de impulsurile alea, sa mi se sincronizeze starea mentala cu cea fizica.

Azi simt febra musculara la abdomen, picioare, fund si maini. Dar e o durere placuta asa. E cumva confirmarea ca sunt pe drumul cel bun. Ca miscarea mi-a trezit la viata corpul amortit si vlaguit.

Astept cu interes ziua de maine. Cica se preconizeaza febra musculara masiva. Dar e ok, bah. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s