garantia fericirii

parca bifam mereu in viata cate ceva, in speranta ca ne va face fericiti. si dupa ce bifam, ne dam seama ca tot nu suntem. si ne punem alt tel…si tot degeaba. nu stiu ce dracu ne poate face fericiti..poate e doar un iepure de cursa, o motivatie ireala dupa care fugim..cand de fapt nu exista. si stiu sigur ca multi se simt asa, dar foarte putini recunosc. pentru ca se mint singuri si se pierd in aparentele pe care le servesc celorlalti. aparenta ca sunt ok, a big happy family. poate de-asta ma simt uneori atat de singura, vazand in jur oameni care se mint indulcit ca-s ok. si ajung sa cred ca eu sunt singura care vede altceva. care vede si imperfectiunile. dar stiu si eu cum e fericirea poleita. o intalnesc de fiecare data cand imi mai clatesc ochii cu o vacanta, un obiect cumparat,o seara pe undeva..ma simt mai bine pe moment.dar nu se curata nimic. ramane intrebarea fosforescenta, ce se vede oricum, chiar si in intuneric: Ce e fericirea?

Fericirea nu poate fi umplerea unui gol. Cred ca fericirea este absenta golului.

 

2 thoughts on “garantia fericirii

  1. Cateodata fericirea e insusi golul. E sansa de a nu avea totul, de a nu fi perfect dar de a te bucura de natura atat de frumoasa a omului.
    Intotdeauna fericirea va intelege golul si il va purta ca pe o alta fata a plinului. Ca pe masura plinului. Ca pe dovada umanitatii din noi.

    Felicitari. Scrii foarte bine. Nu te opri.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s